Vahur Keller
KURADI RESTORAN II osa
triller koos pidusöögiga
Eesti esimese teatriseriaali teine osa.
Kui tahad teada, mis saab edasi Monast, Vince’ist, Least ja teistest tegelastest ning kas kõik oli ikka nii nagu esimeses osa lõpus näis, siis tuleb taas külastada Kuradi restorani ja vaadata, mis edasi saab.
Rangelt soovitatav lavastus neile, kellel “Kuradi restorani” esimene osa juba nähtud!
HINGETOIDU MENÜÜ
Hukutavalt kaunid laulud salapäraste kelnerite, külaliste ja nende minevikumüsteeriumidega. Mitte keegi ei satu "Kuradi restorani" juhuslikult ja mitte kõik ei lahku sealt elusalt. Psst! Rohkem ei või avaldada …
PS. Tegu on teatriga. Ei maksa peljata, sest neid, kes on ostnud pileti, saatan etenduse vältel füüsiliselt ei kiusa ja tegevusse otseselt kaasa ei haara.
mängivad Hans Kristian Õis, Teele O’Brock, Liis Haab, Siret Tuula ja Marc Sepp
autor ja lavastaja Vahur Keller
kunstnik Britt Urbla Keller
koreograaf-lavastaja Kristina Paškevicius
helilooja, helikujundaja ja muusikajuht Siim Aimla
valguskujundaja Mario Maripuu
grimmikujundaja ja grimeerija Triin Tulp
grimeerija Kaddi Piisang
grimeerija abiline Brit-Marie Ojamaa
õmbleja Sarlee Roosalu
dekoratsioonimeistrid Dmitri Divak, Riho Rosberg ja Meelis Keller
etenduse juht ja rekvisiitor Hanna Grethel Polli või Kaspar Gräzin
kostümeerija Liina Tepand
heli- ja valgustehnikud Mario Maripuu, Anselm Magnus Püvi või Aksel Reisser
plakati autor Britt Urbla Keller
müügijuht Annika Land Reisser
korraldusjuht Jane Oksa
peaprodutsent Vahur Keller
KEHATOIDU MENÜÜ
Laudadele kaetud külluslikud külmad suupisted
KALAD
lõhetükid apelsini-rosepipra marinaadis
küüslaugu-ürdi-tšillimarinaadis tiigerkrevetivardad minitomatiga
säina tartar, kartulipannkoogid
magus-hapus marinaadis lestafilee
LIHA
Prosciuto Crudo sink viigimarjade, mozarellapallide ja rukolaga
astelpaju marinaadis pardifilee ribad, mar. Fenkol
kanafilee Piccata (kapparimarinaadis)
vürtsikad põdraliha kebabid, pohla-paprikasalsa
SALAT
"Nikolai" juustu-singisalat õuna ja kõrvitsaga
riispasta-tuunikalasalat kapparitega
peedi-hapukapsasalat köömnete ja õlikastmega
LISAKS
leib, kuklid ja maitsevõi
DESSERT
Tiramisu õuna-kaneelikastmega
Kohv, tee, suhkur, koor
JANUKUSTUTAJAD
laua maitsevesi pohladega
kirsimix
Kõik need patuselt head road on viimistletud kurikuulsate 19 Crimes’i veinidega Kellerteatri baarist. Üks pokaal punast või valget veini on Kuradirestorani pääsme hinnas. Järgmised sõõmud saab baarist juurde osta.
kehatoitu kokkab ja serveerib Fee Catering.
Restoran on avatud 18.30 – 22.00
Esietendus 30. novembril 2025 Kellerteatris, Uus 37, Tallinn.
TÄHELEPANU! Etenduses kasutatakse valju heli ja lavasuitsu, mis on tervisele kahjutu.
kokkab ja serveerib
fotod põneviku I osast Kalev Lilleorg